© 2014. Tory bedrijfsadvisering Nieuwegein. VDWdesign | Login

030 - 27 34 078

06 - 307 222 86

Info@tory.eu

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Share on LinkedIn

OVER TORY

Mijn naam is Gerald Tory en sinds 2007 werkzaam als zelfstandig adviseur. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het begeleiden van overheden, instituten en ondernemingen. Ik heb nu zo’n 29 jaar ervaring opgedaan bij zowel het bedrijfsleven als bij de overheid.

Ik heb 8 jaar gewerkt voor verschillende bedrijven als financial. Daarna heb ik 14 jaar gewerkt als hoofd financiën bij de overheid. De laatste 7 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer vooral gewerkt binnen grote overheidsprogramma’s. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van overheidsprogramma’s op financieel en organisatorisch vlak. In de functie van Senior financieel manager werkte ik op  complexe, internationale onderzoeksprojecten. Dit alles in de breedste zin van het woord. Voornamelijk het stroomlijnen  van organisaties. Ook heb ik een aantal scans gemaakt voor overheden en bedrijven om knelpunten binnen de organisaties helder te krijgen en voorstellen ter verbetering aan te dragen. Ook help ik het MKB met opzetten van administraties en het aanbrengen van een heldere financiële structuur. Daarnaast kan ik u ondersteunen bij algemene administratieve zaken binnen uw bedrijf. Altijd op zoek naar tevreden klanten door het geven van helderheid van alle aspecten binnen programma’s/projecten en MKB. Ik ben goed bekend met bestuurlijke en politieke issues binnen overheidsprogramma’s.  Er voor zorgen dat iedereen binnen de organisatie de structuur herkent en zich hieraan kan confirmeren. Daarnaast het bereiken van optimale financiële resultaten.

Ruime contacten binnen universiteiten – instellingen – RVO - ministeries

Kernwoord voor mij is:  No - Nonsense!

Brug tussen overheid – universiteiten – instituten – MKB!

Op basis van een stappenplan kom ik met een gedegen voorstel om werkzaamheden voor u op te pakken. Neemt u gerust contact met mij op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Van mij kunt u deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid verwachten. Ik sta voor u klaar, ook in de avonduren of in het weekend.

Het voordeel van tijdelijke inhuur : Tijdelijke periode, zonder langdurige verplichtingen (opzegtijd benoemen en geen loonkosten perikelen). Na inhuurperiode zijn werkzaamheden door eigen personen in te vullen. Programma’s en projecten hebben vaak al beperkte looptijd, dus meer flexibiliteit door inhuur.

Mijn diensten

Contacteer mij

Op basis van een stappenplan kom ik met een gedegen voorstel. Van mij kunt u deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid verwachten. Ik sta voor u klaar, 7 dagen per week.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord, ook ‘s avonds en in het weekend.

Home Over Tory Diensten Contact